Sjukstuga

Nu är det sjukstuga här hemma. Jag har varit sjuk sedan mitten av min Barcelonavistelse ungefär och i förrgår gick jag till läkaren. Öroninflammation och jag var på god väg att få lunginflammation också. Antibiotika, cortison, hostmedicin och slemlösande medicin. Det känns som om det går lite i vågor, ibland känner jag mig lite bättre men så fort jag rör på mig känner jag mig som en sjukling igen. Kul semester!

Annars har jag och Wille kommit igång lite med agilityträningen igen och det är kul. Har även fått två träningskamrater med mig, Annika och Tintin. Kul att slippa harva på ensam!

Nu skall jag fortsätta mitt inspirerande liv som sjukling genom att spendera restan av dagen på soffan, precis som igår. Tur att man har sällskap av en liten vit ulltott i alla fall! Han verkar inte ha något problem med en slapp helg.




Redo för vågorna

Har köpt en flytväst till Wille så nu är han redo att åka med ut på havet. Kanske kan den få honom att gilla att simma också, den som lever får se :) Klickade även hem häromis pudelsax, skall bli kul att få en ny sax. Min förra blev tyvärr förstörd när jag lämnade den på slipning...


RSS 2.0