Värvårdad igen

Sådärja, nu ser han ut som en marshmallow igen!
Världens finaste (& jag är inte alls partisk hihi)





Nu är han badad!

Hallelulja! Hunden är badad, tyvärr med mitt Espree-schampo eftersom han skall klippas imorgon och jag tycker pälsen blir för mjuk av K9. Resultatet av detta: Tovor!! Hatar dem..Måste hitta ett bättre klipp-schampo!

Imorgon skall vi iaf till Lena och klippa honom, då blir han fin, så fin!
Hoppas bara att jag håller mig på vägen, snöslasket på vägarna nu är inte kul...


En helg med långa promenader

Wille är helt utslagen. När jag kom hem ikväll sprang han inte ens till dörren, han kom lunkande när jag stod och tog av mig skorna. Lillpojken, han var såå trött! Anledningen till detta är helgens aktiviteter - igår var jag och Caroline i Alaforsskogarna med hundarna och gick närmare en och en halv timma i solskenet..Suck, helt underbart! Och idag när jag satt på min rumpa och pluggade så var mamma och promenerade med ett par väninnor plus hundar i flera timmar.

Nu är helgen slut vilket ger mig lite ångest, jag har nämligen tenta på en hel kurs på tisdag. Förutom några små avbrott stänger jag nog ute omvärlden och pluggar fram tills dess. Man måste se ljuset i tunneln, en spännande utbildning är vad som ligger i potten!

Såg den här bilden hos Caroline från när Amber & Wille var bäbisar..Som de lekte! Det var underbara tider det, valpar, solsken och fikastunder!


Borde egentligen totta om hundskrället...

Men att totta är inte så kul :P Tror vi går ut och går istället för sen måste jag plugga fysik ett par timmar. Det är lika bra att göra det så man slipper ha dåligt samvete senare - det finns nog inget värre än att gå och tänka på saker man BORDE ha gjort. Ha en bra dag, tjing!


Ryggläge

Idag har vi hunnit med mycket! Jag har varit på gymmet och sen träffade vi Caroline plus hundar! Jag och Carro åt mumsig mat - bandspaghetti med ost & baconsås. Till det hade vi en god sallad med fetaost :)
Efter det åkte vi iväg till Billdal en sväng och avslutade sedan kvällen med en promenad i ett öde slottskogen vilket var skönt, hundarna kunde vara lösa hela promenaden. Wille har nu gett upp och intagit ryggläge med sin lilla hårlösa mage i vädret. Sov gott & ha en fortsatt härlig helg där ni tar vara på det underbara vinterlandskap vi har!


Det gäller att tänka till....

Det är inte bara att slänga på sig vad som helst när man skall visa hund, haha!
Dessa bilderna är ifrån ett kedjebrev som mailas runt...


Tips på vad man INTE skall ha på sig i ringen:





Och så en som inte är så klädrelaterad med ändå kul! ;)


Nytt bland pälsvårdsverktygen

Har varit och kollat på massa fina pudlar idag på svenska mässan! Träffade även Caroline och pratade med lite pudelfolk. När man är på utställningar känner iaf jag att man verkligen har valt rätt ras! Finns det något vackrare än en pudel i ringen?! Skulle inte tro det! ;)
Jag behövde även en ny trimmer för att raka nos & tassar och passade nu under My Dog på att kolla in vilka modeller som fanns. Jag ville ha en lätt, smidig och sladdlös maskin med kraftig motor som dessutom var uppladdningsbar. En vanlig Oster eller Andis tycker jag är lite väl klumpig för min smak då jag bara rakar nos osv på en liten dvärgpudel. Hur som helst så hittade jag vad jag ville ha på Satchmos och nu står den på laddning!

Dessutom har jag beställt gummisnoddar från USA så nu har jag 3000 stycken, de räcker förhoppningsvis ett litet tag. Tror att hela kalaset gick på 240 kronor - billigt & bra!


Vinterbilder

TOKGLADA HUNDAR






Nu skall vi ut i skogen!

Ja! Fint väder hela helgen, den skall förutom en avstickare på My Dog spenderas med Caroline, hundarna & en termos i kaffe i skogen. Där trivs vi allra bäst! =)



Prognos från klart.se


Inte någon höjdare

Har en tovig pudel här. Det här snorkalla vädret gör att pälsen tovar sig. Att sen ha täcke på gör inte saken bättre heller...Har redan borstat en sväng men får väl plåga honom lite till. Fram med borstarna alltså!

Imorgon skall jag till My Dog för att kolla på lite voffar, inga pudlar då alltså eftersom de inte går förrän till helgen.
Skall istället göra Caroline sällskap vid Jappe-ringen och förmodligen även hinna shoppa lite ;)

Däremot är det underbart att vara ute och promenera nu, vilket jag och Caroline gör så ofta vi kan. Inga blöta hundar och en underbar omgivning och våra kaffepauser i skogen gör ändå att snön går att hantera. Det är allt bra mysigt!



Händer det nåt kul NÅGONSTANS??
Tycker de ser så korkade ut på den här bilden nedan :)




RSS 2.0