Nu har jag gjort mig smart som Caroline sa

Skall knalla iväg och skriva ett fysikprov, känns stabilt faktiskt. Har inte så höga krav eftersom jag söker in på högskoleprovet,ingen mvg-ångest som man hade inför proven på gymnasiet idag alltså. Behöver ju bara behörigheten :) Blir en lång dag idag hur som helst, har först prov och sen en 2 timmars föreläsning och laboration som avslutning. Nu skall jag ut med lilleman som är trött och ligger kvar i sängen!


Föreläsning och agility

Var på medlemsmöte med pudelklubben idag, föreläsning med Maths Lindberg - "från nos till svans". Lärde mig både ett och annat! Efter det åkte jag till agilityavslutningen där alla 3 grupper var med, vi hade en liten tävling. Det var massa nya hundar och Willes koncentration var allt annat än på topp när vi kom dit, så fort jag släppte ner honom på marken var nosen i backen och vi hade noll kontakt..  Dessutom hade de ju tappat bort min ansökan när kursen startade så vi hade två kurstillfällen mindre än alla andra. Gick därför inte in med några större förväntningar men jag tänkte att vi gör så gott vi kan. Det gick kalasbra när vi väl kom igång - blev 2:a i smallgruppen :D Har världens bästa vovve, även om hans fokus inte alltid är 100% när det är tjejer i närheten  ;)


Jobb...

Idag vill jag verkligen inte jobba. Har varit ute på en härlig promenad i solen och hade kunnat vara ute hela dagen om jag bara haft möjlighet. Nåja, alla måste jobba! Nu skall jag hoppa i duschen.


Kan jag fresta med en liten pudelvalp?

Annette har nog världens härligaste lilla valp hemma..Det är tur att man kan få pussa på en valpnäsa ibland, så man kan hålla valpsjukan på en lagom nivå ;)





Det var dock inte många sekunder han höll sig stilla



Busa med pappa





Pust, stånk, stön

Är arbetsbefriad 6 onsdagar i rad så att jag skall kunna avsluta fysik A-kursen innan sommaren. Till hösten är det fysik b som gäller och sen vidare ut i stora världen. Skall alltså varje onsdag på fysiklektioner hos komvux i hela 4 timmar. Hur kul låter det på en skala? Känner att jag inte är van att gå i skolan längre, får skrivkramp efter 5 minuter och koncentrationsproblem efter en timma. Det är dock ganska okej annars, hänger med bra och helt dötrist är det ju inte! Försöker se målet.....


Tisdag

Innan jobbet gick jag och Wille ut på en jättehärlig långpromenad, tyvärr så lyste solen med sin frånvaro. Vi behöver lite sol på näsan både jag och lilleman :) Sen åkte jag och jobbade 4 timmar och fick reda på nåt kul - de är så nöjda med mig att jag skall utbildas för att kunna få mer ansvar! Nu skall vi gå till slottskogen och på vägen hem köpa lite hundmat...


Norrland 2009
Wille behövde inte ha koppel på sig på en hel vecka, det kallar jag semester


Bättre väder idag

Idag har vädret varit bättre men det har blåst kallt. Har varit en sväng på gymmet vilket var skönt! Var en jätterolig kille som försökte flirta sig in hos mig haha, alltid trevligt med lite manlig uppmärksamhet eller vad säger du Caroline? ;) Efteråt köpte jag en kaffe och satte mig i parken. Wille fick ett tuggben som han hade väldigt roligt med och sen kastade vi lite pinnar. Nu är han helt slut och ligger och sover bredvid mig..





Promenad i blåsten

Herre min skapare vad det har blåst idag. Nåja, jag & Andreas gick en promenad ändå och det var skönt att komma ut på en långpromenad trots att det blåste kulingvindar.



Världens bästa vovve


Vååååår

Äntligen är det vår på riktigt! Tog med mig kameran ut i parken..
Satt och kastade boll en stund med Wille, har lite ont i knät så egentligen borde jag ta det lite lugnt. Eller gå och träna, tror det är avsaknaden av sjukgymnastik som gör sig påmind...Skäms nästan när jag tänker på hur länge sen det var jag var där! Nåja, nu är det fredag och jag är ledig hela helgen - UNDERBART! :)









Agility-träning!

Idag har vi varit på agilityträning igen, kul som vanligt! Wille är helt slut och jag med för den delen. Han var jätteduktig men vid ett tillfälle lite för flamsig, han sprang rakt in i bordet och slog i huvudet. Han tyckte lite synd om sig själv i en sekund så vi tog a-hindret en gång extra och då glömde han bort det ;) 
Alla hundar på kursen var dock tröttare än vanligt, antar att det är pga att de varit ute mycket nu när vädret har varit så bra. Det har vi i alla fall! Imorgon skall vi träffa Caroline & hundarna, det var inte igår.


Härlig kväll

Jag, min farbror Thomas & Wille gick på promenad i solen ikväll. Helt underbart!





Högskoleprov & jobb

Har inte varit en så rolig matte i helgen, det fick min mamma vara istället. I lördags skrev jag dock högskoleprovet, vilket gick grymt bra tills de 10 sista orden på ordprovet och därför höjde jag mig inte utan ligger kvar på ett stadigt 1,6. Igår var jag dock ute och gick en härlig promenad i solen med pappa innan jag åkte till jobbet, med bil, helt underbart! Man tänker verkligen på vilken "lyx" det är att ta bilen när man är van att åka kollektivt till jobbet. Efter jobbet åkte jag direkt till Annette och pussade på hennes underbara små silvervalpar. Självklart föll hanen mig på läppen..Synd att jag inte kan ha en hund till så länge jag bor hemma, annars hade jag åkt och hämtat honom på onsdag ;)


Patellaundersökt

Idag vaccinerades Wille och undersökte knäna med resultat 0/0, skönt! :)
Han hade väldigt fina knän enligt veterinären! Nu ligger han och snarkar bredvid mig, själv skall jag åka till jobbet om en timme, är inte så jättesugen idag men det blir skönt när man traskar därifrån sen. Nu skall vi gå ut en sväng i det tråkiga vädret... 


Thomas har sportat

Idag fick jag med mig Thomas på skogspromenad. Vi gick upp på utbybergen, Wille var självfallet med, satte oss i solen på en klippa och snackade skit ett tag. Wille sprang runt och nosade på allt underbart som fanns under snön och passade på att skälla ut några bergsklättrare som han sprang på! ;)


Duktig på en torsdag

Var egentligen dötrött efter jobbet men bestämde mig för att vara lite effektiv med de timmarna som var kvar på dagen. Gick först till en restaurang och umgicks med lite vänner, sen har jag badat & rakat hundrackarn! Det tråkiga med rakningen (förutom att han är hur jobbig som helst) är att han ser ännu långhårigare ut när han är naken på näsan. Och jag som inte orkar klippa den här veckan...Hmm, vi får se hur jag gör. Det måste i alla fall göras innan vi skall till veterinären och vaccinera, man måste ju se proper ut ;)


RSS 2.0