Har klippt hund!

Hade tråkigt igår så slängde hundrackarn i badet (han tyckte dock att vi kunde haft roligare än att bada) och klippte honom efteråt. Är ganska självkritisk när jag har klippt själv men den här gången blev jag nästan riktigt nöjd! Skall putsa till det sista idag, himla kul att klippa :)


Nu har vi gjort det igen

Vi gick upp för utby-berget idag igen, tog dock motsatt väg. Vi hamnade i Bergsjön och när vi skulle gå ner för berget igen genom skogen så kom vi till en sjö, jag antar att det var Bergsjön?! Visste inte ens att det fanns en sjö ;) Nu vet man det i alla fall, alltid skall man lära sig nåt!

För övrigt är naturstigen på berget den bästa jag har gått. Hundarna kan gå lösa i princip hela vägen, fina stigar och naturen är jättefin! Skulle kunna gå där varje dag :D


Tappra pulsare

Ja idag har vi pulsat i snön måste jag säga. Det var snö till låren utanför "stigen" där en person hade gått innan oss. Jag är fortfarande helt slut och hundkraken skall vi inte tala om, han kämpade tappert på :) Han och Boris som är allra minst gick dock längst bak så vi och de större hundarna kunde trampa upp stigen lite så de inte behövde drunkna!


Fullt ös medvetslös!

-7 grader, gnistrande snö och överlyckliga vovvar! UNDERBART! =)





Nu är det dags för människo-skoj

Wille ligger o snarkar med min mamma och jag skall ut i snöstormen för att slå klackarna i taket!


Hjälp!

Hur kommer det gå på agilitykursen om det aldrig slutar snöa? Min hund kommer inte uppskatta att springa och hoppa hinder i flera meter snö. Må det sluta, snart!


Skogspromenad + träning

Gick en skogspromenad med hundarna för att sen träna lite hopp över hinder och sedan fotgående! Behöver jag säga att de är däckade nu? Skönt det, då kan man ha ett gott samvete resten av dagen :)






Hunden ändrar kulör under promenaderna

Fördelen med att ha vit hund i slask
Är att man i alla fall ser skiten!
Huvva




Näe, tacka vet jag snö



Idag har Wille fått ta det lugnt

Wille har fått sysselsätta sig med annat än fysisk aktivitet idag. Vi har klickat lite och tränat lite svängar i fotgåendet. Jag har inte kunnat gå långpromenad idag nämligen, jag har sån FRUKTANSVÄRD träningsvärk. Tränade lite försiktigt ben igår, har ju inte fått göra något annat än sjukgymnastik med mina ben sen i augusti. Helt otroligt att ett pass på gymmet kan leda till att man vaggar omkring som om man skall föda när som helst!  Men, nu vet man iaf vad man har tappat sen innan operationen då man var vältränad!


Klickat hem...

Angel's Eyes på Ebay, 400 kronor inkl frakt för 120 gram (räcker ca 7 månader) känns helt ok!
Man har ju hört att det skall vara väldigt bra mot rinnande ögon så nu håller jag tummarna :)


Älskar vintern!

Åh vad jag älskar snö och kyla! Förstår inte hur folk orkar klaga för det här är ju bättre än regn och gråa promenader, eller hur?! Nåja, det finns väl de som aldrig är nöjda! :)

Skall pallra mig till Carro så skall vi promenera i eftermiddag, det blir härligt.



Mamma & Wille plus mormors hund Babben på långpromenad i helgen


Glad!

Idag är jag glad, har nämligen fyndat skor. 2 par för 750, ett par MC-boots och sen ett par "hundskor", promenadskor. Helfodrade med halkfri sula, mockaklädd med skinn längst ner runt foten så att de håller det varmt och torrt runt foten! Perfekt :)


Här har det promenerats

Oj, idag har vi bestigit berg! Vi pulsade upp och halkade ner, nu gör knät ont men det var det värt. 1,5 timme i ett underbart snölandskap och som grädde på moset en grym utsikt över hela Göteborg! Alla hundar var helt slut efteråt, jag & Caroline också för den delen. Vi har inte riktigt samma förutsättningar som våra fyrbenta vältränade vänner ;)

Nu skall jag sova, god natt!


Vi har anmält oss till en kurs!

Jag & Caroline har anmält oss till en agility-kurs! Det skall bli skoj :)



RSS 2.0