Utställning

Idag har jag och Wille varit på utställning i Jennylunds ridhus. Ställde inte själva utan gick mest runt och tittade på hundar, åt silviakaka (såklart) och var allmän sällskapsdam. Ganska behagligt! :)

I love my poodle

Har inget att säga egentligen. Vi har kört lite agility i veckan, jag fick öva på diverse byten och Wille att trampa på ett lock vid kontaktfälten...Imorgon skall jag handla några burkar blod, sen skall jag skicka ut ett par nya spårstjärnor ut i skogen.


Det var ett tag sedan

Ja nu var det ett tag sedan jag skrev något och massor har hänt. Vi har varit på viltspårskurs i Vänersborg och börjat på en fortsättningskurs i Agility på Göteborgs brukshundsklubb där vi lär oss massa roliga saker! Bakombyten, framförbyten, blindbyten är lite av det jag skall lära mig och det är svårt att hålla koll på kroppen, hunden och hindrena samtidigt. Inte så lätt som proffsen får det att se ut ;) Skall ligga i med träningen i höst och vinter samt gå en tävlingskurs i vår tänkte jag. Förhoppningsvis skall vi våga oss ut på någon tävling nästa år, jag och den vita virvelvinden. Igår var det utställning i volviahallen och Wille var anmäld. Tyckte dock inte att det var någon idé att ställa honom för tillfället och dessutom hade jag ett kurstillfälle igår så var bara där och tittade och hjälpte till att borsta på lite hundar.

Uffe, den lilla raringen


RSS 2.0