Älskade lilla pudel-pojk....








Några bilder från idag...







Alien

Nu är han omtottad & rakad - och "ser ut som en alien" (som min lilla kusin sa)


Wet look

Såhär ser en pudel ut när den är blöt - ingen vacker syn ;)




Är faktiskt

lite sugen på att sätta saxen i det här vidundret....


Vad händer idag?

Ingenting händer idag. Det är då inte kul att vara sjukskriven!
Tur att man har en glad liten hund här hemma iaf..


Nu skall här testas!

Idag har jag fått hem K9 competition!
Skall bli kul att se hur det funkar på Willes päls

Det bästa med de här produkterna är att ingredienserna är biologiskt nedbrytbara vilket gör produkterna miljövänliga. Att det dessutom skall spädas 1:20 (schampoot) resp 1:40 (balsamet) är också bra - förhoppningsvis är det grejer som räcker ett tag!


Jahapp

Idag har jag haft körlektion vilket gick väldigt bra! Skall på riskettan nästa vecka och sen räknar jag med att boka teori och uppkörning inom en snar framtid...Innan jul skall jag ha körkortet iaf - har lovat farmor att jag skall köra runt henne när det är julhandling ;)  Annars sitter jag här och är allmänt HUNGRIG - har ingen aning om vad jag skall äta. Har en halv pizza i kylen men jag har idag börjat min nyttiga bana, första gången sen operationen som jag får träna på gymmet och då passar sig inte pizza!

Så - har du kanske tips på något nyttigt och gott att laga?

Mosters barn och hund! Älskar bilden :D




Hur skall vi nu göra?

Min klo-tång är borttappad...SUCK!! Har försökt leta igenom hela huset här hemma men hittar den inte! Jag vill inte köpa en ny heller, förr eller senare hittar man ju den försvunna. Nu är Willes klor dock väldgt långa så jag kanske måste köpa en i alla fall. Att jag skall vara så himla slarvig! Jag försöker bli mer ordningsam men det verkar inte lyckas...


Ibland undrar man vad de tänker ....

Pudelhyss i tankarna


Spikmatta

Jag besväras en hel del av min spänningshuvudvärk och under perioder har jag även problem med sömnen. Många har funnit bot med hjälp av spikmattor och jag har varit väldigt intresserad av en sådan under en längre tid. Nu fick jag ett presentkort i födelsedagspresent - till just en spikmatta. Gissa om jag är glad :)


RSS 2.0