Nu har vi tränat agility igen

Gissa vilka som ligger klubbade i soffan? Inte nog med 70 min agilityträning, jag fick vackert ta att gå eftersom jag inte hann hämta bilen. Skall hoppa i duschen och sen ladda upp inför en ny arbetsdag, det var himla kul idag! Älskar att arbeta under stress, till skillnad från alla andra verkar vet som. Spela roll om det är stressigt när man har roliga arbetskamrater :) Dessutom går tiden snabbt som tusan..

Sov gott


Det krävs inte mycket för att ha lite skoj!

Mycket kan man säga men lättroad, haha, det kan man väl ändå inte kalla Wille?
Han hade väldigt roligt åt sitt nya tuggben här om dagen..



Första agility-lektionen

Har varit på agility-lektion! Vi hade blivit "borttappade" och kursen hade börjat för två veckor sen redan. Vi åkte dit ändå, antog att Wille skulle komma ikapp de andra snabbt, vilket han självklart gjorde! Hur kul som helst var det i alla fall :)

Vi gick igenom alla hinder och det gick toppen! Han tyckte dock att släpet var onödigt att traska igenom i början, man kunde ju lika gärna stå på bakbenen och titta vad som händer bortanför släpet haha. Knäppis! När han förstod att det fanns massa gott i andra änden var han väldigt snabb att springa igenom. Avslutade med en liten bana som vi körde igenom 3 gånger, prinsen briljerade såklart..Det är väl inte för inte som man har pudel! ;)

Nu är han helt slut och kommer sova gott i natt, det är ett som är säkert!


Älskade marshmallow

Världens bästa pudelpojk
Vilken tur att du finns


Tråkig kväll

Idag har verkligen varit en tråkig kväll. Har varit "taxi-chaffis" i natt så har varit lite seg idag. Bestämde mig således för att stanna hemma med godis och film men filmen var tyvärr inte så bra. Imorgon skall jag i alla fall träna, pälsvårda hundkraken och förhoppningsvis ta en långpromenad i solen!? Har haft ett lock med dimma över Göteborg de senaste dagarna så nu behöver vi lite sol :)


Stackars lilleman!! :(

Min hund höll på att få sätta livet till idag, är så otroligt glad att han är kvar här. En jävla kamphund, hur stor som helst, slet sig från sin ägare och attackerade min hund. Stackars Wille, har aldrig hört en hund skrika som han gjorde, han hade ren och skär panik och själv trodde jag att han skulle bli ihjälbiten. Fick upp honom i famnen i alla fall och ägaren fick tag i sin hund. Inget hål på hundstackarn men en tofs med päls fick jag i handen. Som tur var hände detta mitt på vasagatan med massa personer som såg det. Jag var i upplösningstillstånd och stod bara och lipade men några såg till att jag fick hans nummer och en kille satte sig på en bänk med mig och kände igenom hunden så han inte var skadad. Wille har som sagt inga synliga sår så jag hoppas att han är ok, det verkar så iaf! Den psykiska biten har jag ingen aning om..Min älskade lilla prins gick dock med svansen i topp så fort jag släppte ner honom på marken men var samtidigt lite stissig på vägen hem.

 


Kolla vad jag hittade

Sött va?
Ser ut som de gamla utställningspudlarna på 70 talet med hur mycket päls som helst. Finns på Bubbleroom.se och kostar 295 (har jag för mig i alla fall..)


Valpisbilder

 Rotade fram lite bilder på när lillemannen var liten, det var en härlig sommar det..Jag och Caroline hade valpisar samtidigt och var nog med varandra...Typ jämt ;)

Även om de är söta när de är små är det helt underbart när de är vuxna...Ändå kan man inte låta bli att längta tillbaka :)










Dagar med jobb

Har utbildats de tre senaste dagarna. Eller tja, utbildning första dagen och fullt ös resten skulle jag vilja säga! Fick 1,5 timme extra idag med och det är ju alltid välkommet i kassan. En hel kväll med Happy hour-priser på Sticky ;)
Har inte orkat göra så mycket mer än jobb och hund förutom mina vardagliga måsten (måsten, vilket ofantligt tråkigt ord) men imorgon SKALL jag gå och träna, behöver en stund för mig själv med lite träning och bastu efteråt! Nu skall jag lägga mig på spikmattan en stund, har känt av ryggen idag - måste träna upp musklerna bättre..


Långprommis

Idag har vi varit och gått i utbybergen, vädret var väl inte det roligaste men hundarna var överlyckliga ändå.
Nu ligger Wille däckad bredvid mig, själv funderar jag på om jag skall börja göra mig i ordning. Skall på jobb-introduktion om 1,5 timma - kul :)



Nästa lön skall jag köpa

Häromis pudelsax!
Stod och kände på den i lördags på utställningen, Annette hade en sådan. Den var lätt, låg bra i handen och gav inte samma häx-saxliknande känsla som jag kan få av Roseline-saxen. Det bästa är att den är billig också, endast 390 kronor. Som hittat! :)



Bild från Häromis hemsida, notera bling-blingen vid skruven ;)


Tjohoo!

Har fått ett nytt jobb!! :)


Klantigt!

Åkte till mölndals sjukhus, fastande, på fel dag! :twisted: Har alltså åkt dit i onödan och dessutom behövt vara hungrig hur länge som helst. Nu måste jag göra om samma procedur imorgon igen


Vore skönt om man kunde bli frisk någon gång

Har varit dålig ett par dagar nu vilket inte är så spännande. Brukar inte vara sjuk så ofta men när jag väl blir det så orkar jag inte springa runt och lalla som vanligt! Man kan ju inte leva som man brukar, orkar knappt gå ut genom dörren - väldigt tråkigt hälsar Wille.
 I veckan har jag ganska många saker inbokade i alla fall vilket känns bra! Imorgon skall jag till Trollhättan för besök hos ortopeden, onsdag arbetsintervju, torsdag åka och ta blodprover, lördag spänna tandställningen och gå på pudelklubbens utställning. Dessutom sitter jag och väntar på ett mail eller samtal från liseberg som ringde mig förra veckan...


RSS 2.0